søndag, februar 20, 2011

Springer er solgt


Det ble en slitsom dag på lørdag. Tre visninger på båten i snøfokk med påfølgende budrunder.
To par fra Bodø konkurrerte med en fra Stavanger. Til slutt ble det sistnevnte som gikk av med høyeste bud.
Jeg tror at båten vil få det godt i Stavanger med erfaren seiler og båtmann som ny eier. Kjøperen er også veldig interessert i det tekniske, spesielt rundt det med teak og mahogny som det er mye av i Linjetten. Han vil fortsette å bruke båten slik Asbjørn gjorde og som jeg videreførte. Kombinasjon av turer, ferieturer og regattaer.

Med tre interessenter lå det i kortene at to ville bli misfornøyd. Trøsten får være at det er kjøpers marked dersom en tar til takke med andre båter enn Linjett.

1 kommentar:

Johanna2 sa...

"Springer" ser frem til et livlig og spennede liv som regatta og turbåt. I midten av mai seiles hun til Stavanger og jeg ser frem til å få bli kjent med båten på turen sørover. I Rogaland vil hun fortsette sitt liv som regattabåt i onsdagsseilasene sammen med 80-90 konkurrerende båter, og hun skal også få bite fra seg i weekendseilasene i mer åpent farvann. Hver sommer vil hun ta oss fra Stavanger til Bohuslän der hun vil ha sin sommerhavn. Vi hadde god tid på oss for å sette opp kriteriene for den ideelle kombinasjon av regata og turbåt og tror vi har funnet den damen vi vil ha. Rapporter om "Springer" sine eventyr i 2011 når høsten kommer. Seilerhilsen fra den nye eieren.