fredag, mai 25, 2007

Hvordan skal vi greie å vinne over Tromsøbåtene


Etter heller begredelige resultater for Bodø seilforening i Corponor regattaen, ble det satt ned en kommisjon for å se nærmere på hva som kan gjøres for å bli bedre. Det er tydelig at de gjør noe som ikke vi gjør. For at ikke arbeidet skulle bli for omfattende bestemte vi oss for å se næremere på hvordan deltagerne i den såkalte CB-klassen seilte. Etter å ha gått gjennom hundrevis av vitneforklaringer, bilder og filmsnutter har vi avdekket noe som kan være årsaken til de dårlige plasseringene. Her er et bilde tatt av den beste av CB'ene, nemlig Ariel, eller Hekseyacht som den het da bildet ble tatt. Hvordan de andre greide å bli slått av en båt med en slik seilføring, har ikke bevismaterialet greid å avdekke.

2 kommentarer:

Roy Rise sa...

Det vitner og høvedsmann på S/S (skole skip) Springer ikke har fått med seg er at vi på dette tidspunkt har revet spinnakeren. Hensikten var å nyte ett bedre jordbær måltid. Dette fungerte meget bra inntil Annemone (LYS 1.03) seilte fra oss. Noen skylder på vanskelige vindforhold andre bare aksepterer resultatet og lærer seg å seile bedre.

S/Y Ariel

Pulverheksa sa...

Det er at bemerke at bildet heldigvis ikke er av Pulverheksa.... (Stakkars skipperen på Ariel som blir avbildet slik...)