mandag, juli 27, 2009

Seilferie i KroatiaI år ble det seilferie i Kroatia i en Salona 40. Etter en uke med seiling og båtliv leide vi ei leilighet for den siste uka nær Trogir. Vi var totalt 25 stykker med stort og smått - 14 voksne, 3 ungdommer og 8 barn.

Salonaene var artige å seile og parkerte alle andre seilbåter vi seile mot. Litt varierende kvalitet på båtene. Vi var uheldig og fikk en båt med knappe 10 liter diesel på tanken. Tankmåleren viste derimot full tank og etter et par tre timer for motor gikk vi tom. Kenneth lå rett foran og ble anmodet om å slepe oss inn til marinaen som heldigvis bare var en kvart nautisk mil unna.

En veldig bra ferie med trivelig selskap og godt vær. Litt for varmt 3-4 dager og nesten ikke skyer å se på himmelen. Dette må vi nok gjøre flere ganger - men ikke i juli.


1 kommentar:

Mads sa...

Hei

Kroatia er en veldig bra destinasjon for seiling og Salona 40 er en veldig bra båt å seile med. Denne kombinasjon sikrer en perfekt seileferie. Så lenge som man har trivelig selskap og godt vær er det ikke noe mer å ønske seg. Jeg må si at 25 personer er ett ganske stort selskap som krever en stor båt. Og det er selvsagt viktigt å ha en full tank i båten!

Vennlig hilsen
Mads
www.sea-travel.no