mandag, desember 21, 2009

Softspring Offshore Race 2010


Da er ny hovedsponsor klar etter at Corponor valgte å trekke seg ut av samarbeidet. Softspring er et datafirma i Bodø som leverer tjenester innenfor fagområdet datasenterdrift. Selskapet er ledet av Kurt Kristoffersen som jeg hadde gleden av å seile med i 2004 og 2005. I 2005 seilte vi Nordland Offshore Race for første gang med Seabreeze og da med fullt mannskap. Fra å ligge håpløst bak etter halvseilt distanse, klarte vi å seile oss opp til en andreplass etter et dristig valg av en nordlig rute på hjemturen.

Startskuddet for regattaen går 28.mai 2010 og Springer stiller selvsagt til start ettersom vi er tittelforsvarer og at det rett og slett er en fantastisk regatta for deltagerne. Starten er i Bodø og løypa går ut gjennom den vakre Bodø-skjærgården og Vestfjorden med Værøy i vest og Lofoten i nord danner rammen for regattaen. Det at en stiller mot de beste seilerne i nord gjør det hele perfekt.

Springer har selvsagt ambisjoner om å gjøre det best mulig og vi tror at med litt flaks (eller mangel på uflaks) kan vi klare å hevde oss i toppen til nest år også. Linjetten vant første gang i 2006 med Asbjørn og Liv. I 2007 ledet jeg og Asbjørn hele veien men seilte oss inn i stilla og vi følte at vi hadde hatt skikkelig uflaks. Det jevner seg ut og i fjor hadde jeg og Frank den nødvendige flaks som skal til for å vinne.

Ingen kommentarer: