søndag, september 14, 2008

Klubbmester 2008


Her ser vi flyfoto (tatt av Karl Jensen Trimar II) fra første løp der ingen greide makstiden. Bildet er tatt omlag 15 minutter før makstiden gikk ut og selv SWAI som ligger fremst greide ikke å bryte mållinja som er 50 meter foran baugen. Springer er midt i bildet med hvit spinnaker. De minste båtene slet enda med første runding av toppmerket.

Etter meget god seiling i går og god seiling i dag var det deilig å kunne tittulere seg som klubbmester. Vi ledet med et fattig poeng på SWAI etter gårdagens 4 løp. Det betydde full skjerping før dagens avluttende regatta som telte dobbelt i sammendraget.

Roy Rise og Ariel viste seg fra sin beste side i dag og vant med god margin, noe som brakte dem opp til andre totalt. Pulverheksa sliter med å holde følge med Ariel på kryss og klarte heller ikke seile fra med spinnaker. De slet så mye at vi slo dem med 16 sekunder. Vi berget med andre ord en andreplass i dag etter sånn passelig bra seiling. SWAI hadde en dårlig dag på havet og langt nede på lista i dag, tredje totalt.

Vi sliter fordi vi er en for lite ombord. Det merkes i slagene, opp og nedtaking av spinnaker og det med å ri ned båten på kryss. Vi seilte med full duk i 5-6 m/sek vind og hadde trengt 100 kilo til på rekka.

Takk til mannskapet som i helga var Yngve Krogstad og Frank Bertinussen. Spesiell takk til Frank som sørger for at vi alltid seiler med topp seiltrim.

Ingen kommentarer: